Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

20.05.2013 14:29
#1
svm
Joomshopping forum user no avatar
Name: svm
04.11.2011
Posts: 92
Quote
Joomla Update und Joomshopping Daten übernehmen?

Hey,

ich will ein Joomla update auf joomla 2.5 machen.
Dabei gehe ich in Joomshopping ja auch auf die Version 3.14.3.

Gibt es eine Möglichkeit alle meine Bestellungen und weiteren Einstellungen aus der Version 2.9.7 zu übertragen?


Vielen Dank!


Letzte Änderung: 20.05.2013 14:30
 
20.05.2013 16:25
#2
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16506
Quote
Aw: Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/downloads/updates.html
1. Component Upgrade 2.9.7 -> 3.2.7

step to step upate joomshopping

 
20.05.2013 17:02
#3
svm
Joomshopping forum user no avatar
Name: svm
04.11.2011
Posts: 92
Quote
Aw: Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

thank you for you answer.

but i have two spereatly Joomla installations. One old Joomla 1.5 with joomshopping 2.9.7 and one new Joomla 2.5 with joomshopping 3.14.3.

How can I transfer the customer data or orders from the old to the new system?

Thanks in advance


Letzte Änderung: 20.05.2013 17:03
 
21.05.2013 07:49
#4
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16506
Quote
Aw: Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

Not possible

 
21.05.2013 08:06
#5
FrankG.
User FrankG.
Name: Frank Gottwals
30.11.2011
Posts: 673
Quote
Aw: Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

Hallo,

es gibt im WWW genügend Anleitungen wie Joomla 1.5 auf 2.5 umziehst.

Im 2. Schritt kannst du ja dann den Shop Updaten, dann kannst du die gewünschten Tabellen bzw. deren Inhalt in die neue Installation umziehen.

Gruß Frank

 
23.05.2013 00:10
#6
svm
Joomshopping forum user no avatar
Name: svm
04.11.2011
Posts: 92
Quote
Aw: Joomla Version geänadert und Joomshopping Daten übernehmen?

i solved my problem :)

I exported all data of the mysql table and imported them to the new one.
The problem was, that my new joomla has a new table prefix. So i changed it into the table and the import runs and i saved a lot of time.

Thank you for the clean programming and this great software!


Letzte Änderung: 23.05.2013 00:11
 
Copyrights MAXXmarketing GmbH. All Rights Reserved