Attributes not working

22.10.2012 16:01
#1
swanjung
Joomshopping forum user no avatar
Name: Soowan
21.10.2012
Posts: 33
Quote
Attributes not working

I bought the free attributes plugin and that is working fine. But I can't get the Attributes to work. I keep getting error messages. What I do is I create a new attribute. I make it non-dependent. I choose "radio" and then save. I go to Products and choose a product. I click on Attribute and I add a price. I then click "Add". But I get an error message each time. What am I doing wrongly?


Joomla: 2.5.3
Website Url: total-edit.com
 
22.10.2012 16:49
#2
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16494
Quote
Aw: Attributes not working

Error?
Screenshot?

 
23.10.2012 06:26
#3
swanjung
Joomshopping forum user no avatar
Name: Soowan
21.10.2012
Posts: 33
Quote
Aw: Attributes not working

Here are the screenshots for the attributes. Note I did get the Free attributes to work, I just can't get the Attributes to work (the ones that come with Joomshopping and you don't have to pay for). They never worked from the beginning. Even before I got the Free Attributes, I tried the Attributes, but they would not work—I kept getting error messages.
Aw: Attributes not working
Aw: Attributes not working
Aw: Attributes not working


Joomla: 2.5.3
JoomShopping: 3.11.4
Website Url: total-edit.com

Letzte Änderung: 23.10.2012 06:47
 
23.10.2012 11:27
#4
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16494
Quote
Aw: Attributes not working

Add attributes value!

http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/forum/posts/7/4.html


Letzte Änderung: 23.10.2012 11:29
 
Copyrights MAXXmarketing GmbH. All Rights Reserved