Simple Import not working

06.10.2011 04:23
#1
hostactiva
Joomshopping forum user no avatar
Name: leonardo
15.07.2011
Posts: 10
Quote
Simple Import not working

Hello,

I am using simple import option; my CSV file "export.csv" reads like this:

product_id;ean;qty;date;price;tax;category;name;short_description;description
1;BT200;1;31/08/11 15:10;8000.00;19.00;Test;Test;Test;Test

But even if the import says "Completed" when I go to the product list there is nothing!!!
Its not importing anything, not the single sample data from my very simple csv file!!!

I am assured all files and folders have correct chmod; safe_mode id OFF and i am using the latest version of component and Joomla as today.

Am I missing anything with the import function?


Joomla: 1.7.1
JoomShopping: 3.2.7
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.0.92-community
 
06.10.2011 08:08
#2
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16504
Quote
Aw: Simple Import not working

Set fields separator as ;

 
06.10.2011 20:48
#3
hostactiva
Joomshopping forum user no avatar
Name: leonardo
15.07.2011
Posts: 10
Quote
Aw: Simple Import not working

Where do I set that up in the "Simple Import in CSV iso-8859-1" plugin?

Anyways, I had changed my CSV file to COMMA, and other separator values and NONE works. nothing is imported. I am missing something with the configuration or something?

I have also installed "Simple Import in CSV UTF8" and it doesn't work either.
Aw: Simple Import not working

 
06.10.2011 20:48
#4
hostactiva
Joomshopping forum user no avatar
Name: leonardo
15.07.2011
Posts: 10
Quote
Aw: Simple Import not working

Import says it completed
Aw: Simple Import not working

 
06.10.2011 20:49
#5
hostactiva
Joomshopping forum user no avatar
Name: leonardo
15.07.2011
Posts: 10
Quote
Aw: Simple Import not working

But there is nothing in the product list.
Aw: Simple Import not working

 
06.10.2011 20:58
#6
webdesigner
(Support Team)
User webdesigner
Name: Admin
05.08.2010
Posts: 16504
Quote
Aw: Simple Import not working

webdesigner - 06.10.2011 08:08
Set fields separator as ;

Sorry. I made ​​a mistake.

Try enable debug mode.
administrator/index.php?option=com_config

Debug System (Y)

 
Copyrights MAXXmarketing GmbH. All Rights Reserved